2016-01-11 21:08:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma ne hajszolja magát!

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntőben, a Mars a Skorpió jegyében áll. Minél kedvesebben és előzékenyebben viselkedik, annál egyszerűbben tudja elérni azt a célt, amit kitűzött maga elé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz és a Pluto közötti quadrát fényszögű kapcsolat egyre közelebb kerül. Ennek ideje alatt semmi esetre se foglalkozzon fontos dolgokkal, a rutinfeladatokkal viszont minden baj nélkül végezhet. Este lazítson jógával vagy meditációval!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kedd is a Vízöntő jegyében álló Holddal kezdődik, 11 óráig csak úgy repül az idő. Ezután azonban romlik az „égi helyzet”, délután semmiképpen se hozzon meg fontos döntéseket, mert azok valószínűleg kudarccal végződnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold továbbra is kedvezőtlen helyzetben marad, a délutánt valahogy túl kell élnie anélkül, hogy fontos dolgokat intézne, vagy önálló kezdeményezéseket tenne. A Vénusz és az Uránusz némi jókedvet visznek az estéjébe.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold arra figyelmezteti, hogy ma a rutinmunkákra és a kreatív feladatokra koncentráljon, mert ezek fognak jól menni. Este meditáljon, vagy szervezzen gyertyafényes vacsorát a kedvesével!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Fontos, hogy a lényeges dolgokat minél előbb elintézze, mert ahogy telik az idő, úgy válnak egyre kedvezőtlenebbé a körülmények. Ma semmiképp se hajszolja magát! Este szívügyekben továbblépésre számíthat, ami nagyon boldoggá teszi önt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha valakihez fontos kéréssel szeretne fordulni, azt ma minél korábban tegye meg, mert a reggeli órákban a Hold támogatja, hogy sikert érjen el. Ezután már nyugodtan lassíthat a tempón. Este ne pazarolja az idejét felesleges dolgokra!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma csak annyi munkát végezzen el, amennyit önre bíztak, ezen felül egy szalmaszálat se tegyen keresztbe. Sokan veszik ma lazára a munkát, adjon hát magának ön is egy szusszanásnyi pihenőidőt! Estére szervezzen magának házon kívüli programot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma lehetőleg ne kezdeményezzen semmit, se szerződéskötést, se munkavégzést, maradjon inkább a korábban megbeszélt feladatoknál. Ha ezekkel végzett, próbálja ügyesen leplezni, hogy semmi dolga!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold valósággal nevet önre a Vízöntő jegyéből: majdnem biztos, hogy ma jókedvűen ébredt, és optimistán lát a teendőihez. Az Uránusz blokkolja a dolgait, ha nem ér el eredményeket, ne erőltessen semmit...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ezért ma szerencsés napra számíthat, és jól érezheti magát a bőrében. A jó hangulat nemcsak bizakodóvá teszi, de nagyobb tartást is ad önnek. A lehetőségek csak úgy áramlanak, válassza ki a legjobbat!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma késő éjszakáig semmiképpen se írjon alá szerződést vagy fontos okiratot! Kerülje az egyéni kezdeményezéseket is, pont elég lesz annyi feladatot elvégezni, amennyit önre bíztak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: